2011

Maylin Hermione van de Haber  & Bagoas Scooter van de Haber

1 blauw poesje (is bij ons gebleven Zazoe )

« van 2 »

 

Dizzy en Mistral   (01-12-2011)        

– 1 lilac/creme/wit poes langhaar Avada
– 1 lilac/creme/wit poes korthaar Astoria

 

Update 6-8-2012:

Met Avada (het langhaartje) en Astoria gaat het heel erg goed. Astoria zit bij een heel geliefd persoon en wordt tot in de grond toe verwend.

Avada zit bij een vriendin en we zien die nog regelmatig. Ze blijft een kleintje in tegenstelling tot haar zus Astoria. Ze blijft een heerlijke knuffel waarmee je alles kunt doen en laten zonder dat ze gaat miepen of het erg vindt.

Het is fijn om zo af en toe te horen of te zien hoe het gaat.

Lilly en Jack (12-12-2011)

– 1 chocolate kater Dippet
– 1 chocolate kater Draco
– 1 chocolate/wit kater Dobby
– 1 lilac poes Sally
Allen kortharig.

 

Draco (één van de chocs) is goed terecht gekomen bij een leuk gezin met kinderen. Het gaat heel goed met Draco. Hij groeit de pan uit en krijgt de vorm van een echte grote kater.

Dippet (de andere choc) is in Almere gebleven. Ook Dippet heeft een geliefd gezin met kinderen getroffen en is een echte gangmaker in huis. Het gaat heel goed met Dippet en ook zij groeit al uit tot een mooie poes.

Sally en Dobby zijn samen bij de vader van mijn kinderen. Als de kinderen ’s weekends om de week naar hun vader gaan kunnen ze Sally en Dobby helemaal fijn knuffelen. Er zit bij Sally echt een hele mooie kop op. Lekker breed. Precies zoals een brit hoort te zijn. Dobby is een echte deugniet. Nog steeds wast hij je haren en is heerlijk aanwezig. Zijn zusje is wat rustiger.