Gezondheid

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-74101350-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

[bing_translator]

Ziektes komen bij alle levende wezens en in de mindere als zowel de beste families voor. Zoals HD (heupdysplasie)  etc onder bepaalde hondenrassen voor kan komen zijn ook bepaalde kattenrassen extra belast met erfelijke afwijkingen waar de fokker op moet letten. ivermectin pl Een dier met een erfelijke afwijking, daar wil je als goede fokker gewoon geen kittens mee op de wereld zetten tenzij het je niks kan schelen.

Ons kan het wel wat schelen. Wij zetten daarom de voor de Britten bekende afwijkingen voor u op een rijtje. Wellicht zult u dan ook snappen waarom wij als cattery zoveel geld en onkosten uitbesteden aan dergelijke testen, echo’s en wat al niet meer om te voorkomen dat wij dit in onze lijnen voort zetten.
 
 
 
 
 

Al onze volwassen poezen worden op HCM, PKD, FIV en FeLV getest en worden alleen gedekt door geteste katers. Ook de ouders van onze poezen zijn negatief getest evenals hun voorouders, de lijn daarvoor etc. ivermectina dosis para perros adultos De hele stamboom terug komt het bij ons nergens in de lijnen voor gelukkig en dat willen we graag zo houden. ivermectin in ears for cats