Ginny (*22-01-2008 / †02-07-2019)

[bing_translator]

 

Ginny stamboom 

Hallo,

Nou ik ben dus Ginny.

Ik ben een mooie rode poes met heldere oranje ogen.Wat valt er te zeggen over mijn karakter? Om te beginnen ben ik dus heel erg speels. Ik heb een vrij rustig karakter en lig graag op de meest onmogelijke plaatsen en onmogelijke houdingen te slapen. Ik sjees zo af en toe het huis rond om lekker te spelen en te rennen (mijn baasje noemt dat mijn gekke half uurtje). Ik vind het echt heerlijk om aan gehaald te worden, te kroelen en op schoot te liggen.

Ik kan lekker luid spinnen en kopjes geven als ik het naar mijn zin heb. De wekker van mijn baasje werkt niet zo goed vind ik, daarom wek ik ze bijna elke ochtend op een keurig tijdstip van rond 7 uur. Als ze eens zin hebben om uit te slapen in het weekend ga ik vanzelf weer naar beneden hoor. Dan laat ik ze rustig verder slapen, want zo hard kan ik niet mauwen. Ze doen de deur vanzelf wel een keer open zodat we ze goede morgen kunnen komen zeggen en even onze dag kunnen beginnen met onze aaitjes en kroeltjes.

Mijn interesse voor slapen ligt soms wat hoger dan de moeite om op te staan en daarmee bedoel ik, als ik op de leuning van de bank slaap en eraf val dan sta ik vast niet op om goed te gaan liggen. Welnee dan blijf ik liggen zoals ik terecht gekomen ben, verroer geen haar en slaap gewoon verder. Mijn vrouwtje ligt soms in een deuk omdat ik dat doe en dan moet ze bijna huilen van het lachen. De jankert! Ze vinds ons gewoon zo grappig dat ze geen clowns nodig heeft zegt ze. Pfoe! Nou ja.

De badkamer vind ik zeer interessant en waag me soms met wat poten in bad gevuld met water of de rand van het bad als het baasje erin staat te douchen. Ik ben niet bang voor water hoor ik vind het heerlijk.
Tevens vind ik het ook heeeeeeeeel erg fijn om zo nu en dan mee te helpen op de laptop. Dan loop ik er overheen om wat tekst te produceren want sja ik moet toch zeker ook mijn steentje bij dragen?

Ook speel ik veel met mijn vriendinnetje Maylin en alle andere poezen en kittens in huis.
We mogen niet op de tafels, aanrecht en slaapkamers komen want dat vind mijn baasje niet zo fris maar verder is het hele huis van ons.

Mijn baasje heeft me in 2009 wel moeten laten steriliseren. Ik had een baarmoederontsteking en dus moest die eruit. Dat geeft niet hoor, want ook zonder baarmoeder is mijn baasje heel erg gelukkig met mij en ben ik nog net zo lief.

Ik ben gewoon een leuke, ondeugende en ondernemende poes en 1 om trots op te zijn aldus mijn baasje.

 

 

 40 hoog