Ariana (*30-06-2009 / †29-07-2019)

[bing_translator]

Ariana stamboom 

 

 

Hallo,

Ginny is even druk bezig momenteel met slapen, dus dan stel ik jullie mijn dochter maar even voor. Ze is het eerste kitten wat uit mij is gekomen uit het eerste nest. Het baasje hoopte op een driekleur. Daarom heb ik ook vriendjes mogen worden met Mistral. Ik heb heel erg mijn best gedaan en hier is ze dan. Haar naam is Ariana.

Ariana is heel erg afwachtend van karakter en onderneemt pas actie nadat ik er al op af ben gegaan. Ik ben tot op de dag van vandaag nog een hele zorgzame moeder voor haar. Ariana is een keer gedekt, maar bleek niet zwanger. We hebben namelijk een brand gehad thuis en daar heeft Ariana wel wat schade aan over gehouden. Haar slijmvliezen en longen zijn nog steeds licht beschadigd en ze zou eventueel onvruchtbaar geraakt kunnen zijn. Vanwege deze blijvende schade die ze aan de brand heeft overgehouden gaat ze nooit een nestje kittens krijgen. In de toekomst gaat het vrouwtje haar laten steriliseren. Ze heeft haar goede periodes en minder goede periodes. Die wisselen elkaar nogal af, dus daar moet het vrouwtje even rekening mee houden voordat mijn dochter onder het mes kan. We willen wel dat ze de narcose goed doorkomt natuurlijk.

Ze gaat soms gezellig mee naar shows en dat is het wel zo’n beetje. Voor meer informatie omtrent de brand kunt u het ‘Brand in de Cattery‘ artikel  lezen.

Ze is wel wat losser geworden en is ze wat meer op haar aaitjes gesteld geraakt in de loop der volwassenheid. Ze vindt iedereen wel interessant en ze verschijnt met enige regelmaat wel op schoot.

Nou. Ik ga mijn dochter weer even verzorgen. Ze heeft even wat moederlijke zorg nodig. U kent het vast wel.

Liefs en een pootje van mij,

 
Maylin

 

stamboom 40   40 hoog