Aurora

[bing_translator]

volledige naam Jenya Aurora Solens Barn
vacht korthaar
kleur lilac torti white
geboortedatum 02-02-2016
titels
drager van zuiver korthaar!
bloedgroep A of Ab
PKD (DNA) negatief 26-09-2016
HCM getest op volgt

Wij publiceren onze testuitslagen op HCMtest.com onder de letter S van Solens Barn

Voor de afgeschermde DNA test klik HIER

 

vader Benz van de Pronkse Schonen moeder Astoria Greenrass Valori
kleur lilac kleur lilac/creme/wit
titels internationaal kampioen titels

 

 

Het verhaal van Aurora is bijzonder. Of eigenlijk hoe haar moeder bij ons is terug gekomen onder de catterynaam ‘Valori’ wat onze toenmalige cattery was voor de brits langhaar voor deze erkend was. Nu is alles samen gevoegd. Astoria is terug en zij kreeg een werkelijk PRACHTIG nestje waar wij echt weg van waren met als doel zelf een poesje te kunnen houden. Nou en wat voor eentje! 

Aurora is met de fles groot gebracht. In de eerste week na een slopende bevalling die uiteindelijk uitmonde in een keizersnede had Astoria geen melk. Na een week hadden we die op gang gekregen, maar had ze niet genoeg. Dus ons meisje is groot geflest en daardoor wat ‘makkelijker’ en nog ‘aanhankelijker’ als anders. Een echte kroelmiep en heel easy going.

We gaan met Aurora zeker showen. We zijn ook erg trots op haar vader Benz en haar moeder Astoria. Ze komt uit een goede lijn en die willen we met trots en wijsheid voort zetten. Trots laten zien op shows en verder is zij onze lekkere lieve cuddly prop op de bank. Speelkamaraatje van de rest en onze lieve Auroortje.

Tevens is Aurora best buddies met Wookie. Die 2 zijn onafscheidelijk van elkaar. Waar de één is, daar vind je ook de ander. Heeeeeeel leuk die ontwikkeling.

 

 

stamboom 40   40 hoog

 

 

 

Aurora is degene op haar ruggetje steeds. 

 

17 5 2014 043 17 5 2014 066

Nog wat foto’s van Benz (de papa van Aurora)