Weasley (gecastreerd)

[bing_translator]

 Weasley stamboom

Hey,

Nou ik ben Weasley.

Mijn baasje heeft mij een week na Maylin’s vertrek bij onze biologische ouders in huis genomen.

Ik had eerst een ander baasje maar die hadden een hond die mij niet zo leuk vond. Ik ben toen terug gegaan naar mijn biologische ouders voor een week. Omdat ik de hond bij de andere mensen niet aardig vond voor mij vond ik de honden bij onze biologische ouders ook niks meer. Mijn vrouwtje vond dat zoooooo zielig voor mij. Ze is me meteen op gaan halen. Ze belde om te laten weten hoe het met mijn zus ging en ze stapte in de auto voor mij. Wat een geluk was dat.

Nu woon ik dus bij Maylin (ze is mijn zusje uit hetzelfde nest) en de rest.
Ik heb lang haar, maar ben wel een ras echte Brit met een officiële stamboom hoor. Ik moet zeggen dat ik trouwens wel erg jaloers ben op de vacht van Roxy. Zij heeft nooit klitten en ik wel. Dat is niet eerlijk! Nou ja. Niet tegen haar zeggen hoor.

Ik ben heel lief, schattig, stoer en vrouwtjes lekkere grote knuffelbeer. Een echte bink! Ik ben wel gecastreerd hoor. Er komen geen kittens van mij. Dank je de koekoek. Ik kauw graag op je vingers en ben best wel op aandacht gesteld. Als ik het niet krijg van je, dan vind ik je niet meer aardig. Spelen met mijn zusje en mijn roze balletje (zie foto’s hieronder) vind ik het einde en ik ren dus graag samen met Maylin en Ginny het hele huis door soms ten koste van een obstakel soms, maar ja dan moet dat maar niet in de weg staan ‘eigen schuld’ . Gelukkig gaat het nooit kapot en valt het alleen maar om soms. Met de breekbare dingen zijn wij heel voorzichtig.

Nou ik ehm….*smak smak* krijg een beetje honger. Ik ga mijn grote lijf even verplaatsen *geeuw*. Oh, ik word nu al moe als ik daaraan denk zeg. Oké, maar ik moet opstaan anders kom ik nergens. Nou ja. Eén, twee….*HNG* ik sta. Oké. Nou daar ga ik hoor.

Dikke poot,

Weasley