Wookie

[bing_translator]

 

 

volledige naam              Chocolate Chips Wanna be a Wookie
vacht   langhaar
kleur   cinnamon
geboortedatum   06-04-2016
titels  
drager van

draagt GEEN verdunning

bloedgroep

B homozygoot

Felv/fiv negatief getest op 09-01-2017
PKD (DNA) negatief 26-09-2016
HCM getest op negatief 27-07-2018

Wij publiceren onze testuitslagen op HCMtest.com onder de letter C van Chocolate Chips

Voor de afgeschermde DNA test klik HIER

 

vader Toffee Hanko’s Tamaky                           moeder IC. Chocolate Chips Love my little Fairy
kleur cinnamon   kleur cinnamon
titels   titels internationaal kampioen

 

Met heeeeel veel trots en een big smile presenteren wij onze mooie en lieve  kanjer Chocolate Chips Wanna be a Wookie alias Wookie. Zo heet onze kanjer. We zijn echt zo blij met hem en Susanne zo dankbaar voor haar vertrouwen in ons.

De naam is afkomstig uit de serie Star Wars. Dat was grappig, want het vrouwtje wist eerst niet wat een Wookie was. De kinderen wisten het wel, maar vrouwtje niet. Te weinig tv gekeken zeker? En toen stuurde Susanne (de fokster) haar deze foto:

Wookie

Ze moest zo lachen ineens dat ik even opsprong van haar schoot. Gaaf he? Ons vrouwtje is op slag verliefd op hem geworden. Ik snap het ook wel dat ze verliefd werd ons gekke vrouwtje. Je moet toegeven dat het een super lekker ding is. Langhaar, cinnamon, leuk snoetje, stoere bouw……hmmmm als ik nu toch eens niet geholpen was en beschuit lustte! Vrouwtje is weg van langhaar. Die zijn bij ons thuis in de minderheid en dat vindt ons vrouwtje jammer. Ze is al jaren verkocht aan de cinnamon kleur. Nu komt dan eindelijk Wookie ons vergezellen. Lekker ding!!!! Ik wed dat Finola hem echt wel ziet zitten. En Imara natuurlijk ook. Die weten wel wat ze willen die 2.

Onze kanjer mag open in huis verblijven al dan niet met een kater broekje als dat nodig blijkt. Opsluiten en scheiden is niet onze keus. Dat is niet waar wij voor staan. Ons vrouwtje vind het belangrijk dat wij aaitjes kunnen komen halen en aandacht kunnen eisen wanneer wij daar behoefte aan hebben en niet wanneer er tijd voor gemaakt word omdat we niet bij haar kunnen komen omdat we in een kamer moeten wonen. Ons vrouwtje vind dat geen huiskat waardig bestaan ook al zijn we raskatten. We zijn en blijven haar katten kinderen met alle lusten en lasten die daarbij horen. Ook Wookie!

Ons huis heeft 3 woonlagen en is makkelijk op te delen zodat we niet bij elkaar kunnen komen als het niet kan om wat voor rede dan ook, maar we wel allemaal alle ruimte hebben. Gewoon de tussendeur dicht ofzo weet je wel? Vrouwtje wil Wookie niet apart houden van ons. Vrouwtje wil geen ongewenste dekkingen zegt ze. Daarom staan de open huisgenoten op de pil en wij castraten? Ach….daar komt niks meer van hoor.

Wookie is een lekkere knuffelbeer voor op de bank. Hij mag het als hij 1 jaar is geweest gaan proberen om nazaatjes te verwekken in onze cattery, maar het is geen must. In de eerste plaats is en blijft hij onze knuffelbeer. We hebben gehoord dat hij heeeeel erg graag op zijn buik gekriebelt wordt. Nou vrouwtje! Aan de slag! Wij sluiten wel aan in de rij als eerst volgende ofzo.

 

Wookie staat NIET beschikbaar voor buitendekkingen.

 

We hebben onze lieve Wook puur voor onszelf. Hij sproeit niet, is niet vervelend (even afkloppen). Hij wil nu met bijna 2 jaar ook nog niks dekken. We laten hem lekker lopen en we zien wel. We hebben geen dekverblijf of iets in die trant. Onze kerel loopt lekker vrij in huis. Wij hebben echt geenszins interesse in buitendekingen. Besteed uw dekgeld liever ergens anders. Wij hebben echt geen zin in al dat gedoe.

 

Nou, ik ga er weer vandoor. Even kijken of er ergens wat te bikken valt. Ik begin trek te krijgen.

 

Pootje,

 

Ginny

40 hoog stamboom 40

« van 3 »