Astoria mag EINDELIJK uit quarantaine

Goh goh wat een gedoe was dat met mijn meisje. Vrij kort nadat ze hier arriveerde halverwege juni kreeg ik te horen dat haar schimmeltest positief was.  Ik blij dat ik haar in quarantaine had. Zo kon ik me een uitbraak voorkomen. 

We hebben samen een lange weg afgelegd. Ik prijs me gelukkig dat ik mijn opleiding als dierenarts-assistente heb afgelegd in de periode dat de gekke koeienziekte en de varkenspest heerstte in ons land. Ik ben zo enorm gedrilld in hoe te handelen in situaties dat je met besmettelijke ziekten te maken hebt. Ik heb alle voorzorgsmaatregelen genomen die ik kon nemen en met succes.

Vandaag eindelijk de uitslag (na een behandeling van weken medicatie en wassen 3x per week met speciale shampoo, zelf steeds de douche in als ik bij haar was geweest ec etc het was erg intensief geloof me) dat ze eindelijk negatief is op schimmel. Nu kan het introduceren beginnen en kunnen we de volgende fase ingaan samen mijn meisje en ik met de rest van de dieren en mijn 2 jongens.

We gaan ervoor!

Schrijf een reactie

U kunt de volgende HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>