Aurora (*03-02-2016 / †19-02-2017)

Een zwarte dag in onze cattery. Geheel onverwachts moesten we onze Aurora afgeven en is zij een sterretje aan de hemel.

Ze was zwanger en dat wisten we echt net pas sinds een paar dagen. We denken niet dat dit iets met haar dood te maken had. Momenteel ligt het vermoeden op een beroerte, maar het zou ook een inwendige bloeding geweest kunnen zijn. Ze was HCM gescreend door een niet erkend radioloog afgelopen November evenals er uitgebreid bloedonderzoek was gedaan. ze was na de show van Oktober zo gestressed van schrik door de ringkeuring dat ze er echt ziek van was. We hebben alles uitgesloten en toen ging het eigenlijk weer goed met haar. We hebben haar laten dekken 21 januari en eigenlijk ging alles goed. De avond van de 18de hebben we nog lekker geknuffeld samen, heb ik haar gewogen waarna ze brokjes ging eten en ben ik naar bed gegaan om haar vervolgens de volgende ochtend vredig, maar dood in de kattenbak te vinden. Ze lag er echt vredig bij met haar oogjes toe. يو اس بولو اون لاين Het was zo een schrik! Hoe kan dat nou mijn babygirl van echt net een jaar?!

We zijn allemaal kapot van verdriet. Het heeft even een plekje nodig…….. النيبر Het is niet te bevatten dat ze zo jong van ons weg getrokken is. Uit het leven gerukt…. We zijn kapot. 

Schrijf een reactie

U kunt de volgende HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>