Na 2 verliezen krabbelen we op

We hebben een heftige tijd. Na Ginny zijn we 2 weken later ook Ariana verloren. Ze werd ziek met vage verkoudheidsklachten. ivermectin equine We hebben alle medicatie en antibiotica ingezet, 2 zeer intensieve weken met haar gehad en zijn de strijd uiteindelijk toch verloren. Niks was zuurder op dat moment. Geen enkele medicatie sloeg aan en ze takelde met de dag af. 

Het is zomervakantie nu. De kinderen zijn niet thuis, we missen 2 belangrijke zielen in onze cattery. ivermectin dosage donkey We merken aan de rest ook echt onrust, verwardheid en dat ze even de weg kwijt zijn. Zazoe en Godiva missen de kids enorm, Weasley mist Ariaantje enorm en Roxy neemt de taak van Ginny langzamerhand over, maar dat gaat ook niet heel vloeiend. Ginny was de aanvoerder van alles en iedereen in huis. Ze was gesteriliseerd en had zeker geen hoge plek in de rangorde, maar zij was wel altijd de eerste om elke nieuweling te verwelkomen, de eerste die je begroette aan de trap (ook bezoekers), de eerste die een nieuwe kattenbak in dook om even te laten zien dat het goed en veilig was. Dat is weg gevallen nu. 
Ariaantje was de kleine wulp waar meerderen in huis zich om bekommerden en over moederden alsof ze een kitten was. Dat vond ze heerlijk. Ook dat is weg gevallen nu.

We missen ze. We missen ze echt ontzettend elke dag. Voorlopig nemen we even onze tijd om te settelen en we zien wel weer. ivermectin removed from national list Je kunt je groep alleen goed houden als ze in balans zijn en die balans gaan we nu eerst samen hervinden. De harmonie is er wel, maar de balans even niet meer.

Schrijf een reactie

U kunt de volgende HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>