Wookie arrived!!!!

Zaterdag 2 juli zijn we onze weg gegaan richting cattery Chocolate Chips in het verre Duitsland. Daar was mijn langharige bink van mijn dromen. Mijn mooie cinnamon langhaar manneke. Jaren en jaren heb ik gezocht naar zo’n katertje uit goede lijnen. Na een jarenlange vriendshap van 6 jaar gebeurde het dat mijn duitse vriendin fokker Susanne die korthaartjes fokt in die kleuren er een langhaartje tussen zat. Oh, wat was ik verliefd! Uit mijn favoriete lijn ook nog! Ik HOUD van Wookie zijn moeder en oma.

We zijn die zaterdagavond met ons drietjes na kennis making lekker wezen uit eten bij de plaatselijke italiaan en hebben een heerlijke en gezellige avond gehad. Zondag was het zover. Toen zijn we terug gereden naar huis MET Wookie in de auto.

Wookie vond de bench die we hadden geregeld en ingericht maar niks en zo heeft hij bij mij op schoot de hele weg doorgebracht. En baasje maar rijden in zijn eentje de hele heen en terug reis. Die houd meer van auto rijden als ik doe en vond het gelukkig ook niet erg. Wookie koos mij als veilige haven die dag en avond. De eerste 2 nachten heeft hij bij ons op de slaapkamer doorgebracht. Vanaf de 3de nacht hebben we hem beneden gelaten, want het ging zo goed.

Het klikt momenteel een geruime week later enorm met alle katten. In het bijzonder met zijn leeftijdsgenootjes Aurora en Imara. Ze spelen samen, slapen samen, eten samen….

Wookie is ondenkbaar uit ons leven ook al is hij er nog maar zo kort. Almere heeft er een nieuwe bewoner bij sinds 3 julie en we zijn heel TROTS om hem officieel te mogen introduceren. Dus hier onze Wookie!

13422211_1640373912949877_4604693382019331789_o

Schrijf een reactie

U kunt de volgende HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>