Zazoe is gesteriliseerd

Afgelopen vrijdag is onze Zazoe onder het mes geweest voor sterilisatie. Het ging gewoon niet met haar om haar zwanger te krijgen. Ze werd niet goed dekkrols ook en haar krolsheid bleef aanhouden en aanhouden. Het ging ten koste van haar lichaam, want je zag dat ze erg begon in te vallen in haar flanken en haar staart werd super dun. Ik zag het met haar niet meer zitten en heb haar laten helpen. Een nestje uit een hobby is leuk, maar ik wil wel dat het een hobby en leuk blijft zonder dat het ten koste van mijn dieren gaat. Daar mogen heel veel mensen anders over denken, maar ik trek ergens mijn grens wat eerder.

 

Ik was door de afwijkende krolsheden van Zazoe die ik opmerkelijk vond een beetje bang dat ze een vergrootte baarmoeder of afwijkende eierstokken zou hebben (cystes erop ofzo omdat ze toch al 4 jaar op de pil staat en dat KAN een negatieve bijwerking van lang pilgebruik zijn is bekend). Daarom ben ik bij de operatie aanwezig geweest, want dat wou ik met eigen ogen zien. Gelukkig was dat niet het geval. De baarmoeder en eierstokken zagen er prima gezond uit en waren goed doorbloed. Niks raars uit op te maken. Nou waarom ze zo raar krols was is me dan een raadsel, maar ik sta achter mijn keuze en ik ben blij dat het zo goed met haar gaat. Ze blijft keurig van haar wond af en maakt het prima.

Schrijf een reactie

U kunt de volgende HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>