Onze ervaring Brits Langhaar

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-74101350-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

[bing_translator]

Natuurlijk heeft de Brits langhaar een eigen rasstandaard qua uiterlijk en karakter. Ons als cattery word regelmatig gevraagd wat wij nu als verschil zien tussen onze kort en langharen.

Dit staat echt absoluut los van meningen van anderen. Dit is slechts ONZE ervaring m.b.t. onze poezen, kater en kittens en daarop gebaseerd.

De 2 langhaartjes die hier in huis rondlopen vinden we rustiger en makkelijker als de meeste van onze kortharen een enkele uitzondering daargelaten. Lilly is zo makkelijk dat er geen makkelijkere poes bestaat lijkt wel.

Ook van de geboren langhaar kittens (waar overigens nog steeds contact mee is omdat die in onze vriendenkring leven) horen en zien we hetzelfde. De korthaartjes zijn heel rustig en makkelijk voor het ras. Toch in vergelijking met de langhaartjes net ietsje pittiger qua karakter. Dit merk je dan eigenlijk vooral met het borstelen en het verzorgen van de vacht. الطفل انتوان De langharen weten meer geduld op te brengen. Misschien omdat ze dat zo is aangeleerd omdat je met een korthaar toch relatief korter bezig bent als met een langhaar en ze nou eenmaal niet beter weten. Toch hebben we het bij de kittens ook gemerkt.

Het nadeel van een langhaar tegenover een korthaar is dan wel weer dat je ze langer moet verzorgen qua vacht en er regelmatig kans bestaat dat er viezigheid aan hun pootjes meegenomen word door de lange haren tussen de tenen en bij eens diarree of haren die in de weg zitten zul je het achterwerk moeten schoonmaken. Zelf knippen wij het rondom gewoon regelmatig kort om onze langhaartjes ongemak te besparen daarin.

Kortom. Het maakt eigenlijk niet uit of je voor een kort of langhaar kiest. Ze zijn even lief, even mooi, hebben allemaal verzorging nodig en het is maar waar je hart je naartoe begeleid. We komen zo vaak tegen dat een keuze uiteindelijk anders valt als je jezelf van te voren hebt voorgenomen. Puur en alleen omdat het karakter van een ander je dan meer trekt. Dat is dan net dat kitten wat wel met jouw schoenveters wil spelen en diegene waar je eigenlijk voor komt je links laat liggen. مواقع مصارعه Die trekt dan weer naar andere mensen toe.

Wij zeggen altijd. Ga op je gevoel af en volg je hart, dan zit je eigenlijk altijd goed. ألعاب تربح أموال حقيقية 2023