Lilly (*17-08-2010 / †19-01-2020)

[bing_translator]

 

volledige naam Cachaça Lilly van de Haber
vacht korthaar
kleur chocolate/wit
geboortedatum 17-08-2010
titels
drager van cinnamon, verdunning
bloedgroep A
PKD negatief (DNA) 25-07-2014
HCM getest op 09-07-2013

Wij publiceren onze testuitslagen op HCMtest.com onder de letter H van Haber

 

 

vader Murdock van Landsheer moeder Julia van de Katse Duinen
kleur blauw kleur harlekijn zwart schildpad/wit
titels titels

 

 

Nou hierbij wil ik jullie graag voor stellen aan onze parmantige vriendin Lilly. Lilly is…*CRASH CRASH* 😆 ‘ik kan mijzelf wel voor stellen tante Ginny!’

Hallo,

Ik ben Lilly. Ik heb Ginny even weg gejaagd, want ik vind dat ik zelf wel kan vertellen wie ik ben. We maken straks wel vriendjes hoor. We hebben nooit ruzie eigenlijk. Met Maylin is dat een ander verhaal. Ik mag nou nooit eens wat van haar zeg. Het zijnn anderen. Die mogen alles! Bij haar drinken, bij haar liggen, naast haar eten, in haar gezelschap verkeren en………. Naja we dwalen een beetje af.

Mijn vrouwtje vindt mij een harlekijn. Buiten dat ik die aftekening heb natuurlijk, gedraag ik me ook als zodanig. Ze vinden het heel leuk en vermakelijk. Zal ik eens verklappen wat ik heel leuk vind?

*pppsssh* even dichterbij komen dan.

Ik hou van in bad gaan! Hmm ja eerlijk waar. Als vrouwtje in bad gaat, dan ga ik op haar schoot liggen. Het water komt hoger en hoger. Eerst trek ik mijn staart op en dan mijn poten. Die eerste spetters zijn toch een beetje koud. Dan raak ik eraan gewend en lig ik tot mijn hakken in het water. Als dat gebeurd, dan ontspan ik helemaal en laat ik mijn staart en poten weer zakken. Helemaal onder water. Hmm ja echt waar. Als een lappenpop over het vrouwtje’s schouders hangen terwijl het water over ons heen stroomt vind ik ook niet erg. Dan sluit ik mijn ogen en geniet. Het is best wel lekker en heel hygiënisch.

Verder hou ik me bezig met het baasje helpen op de laptop. U denkt toch niet dat hij al die tekst zelf produceert? Echt niet hoor. Ik help mee! Dat zou me een zooitje wezen. Een mens alleen achter een laptop. Dat is niet vertrouwd. Dan komt er de grootst mogelijke onzin op dat scherm. Nee! Daar is toezicht voor nodig en IK ben die toezicht.

Nou ik ga even verder met mijn dutje, want eigenlijk *geeuw* ben ik best wel moe. Wie weet tot ziens nog.

Liefs en een pootje van mij,

Lilly

 

 

stamboom 4040 hoog