Maylin (gesteriliseerd)

[bing_translator]

Maylin stamboom 

Hallo,

Al eerder heb ik me samen met Ginny al aan jullie voor gesteld maar hier doe ik het wat uitgebreider.

Ik ben dus Maylin.

Ik ben een mooie chocolate/rode poes met mooie oranje kijkers die ´spreken´ zegt het baasje.

Ik ben heel goed in verbaasd, lief, onschuldig en vertederend kijken en kan daarmee menig mens om mijn pootje winden.

Nou ben ik natuurlijk ook erg lief, vertederend en heel erg mooi.

Mijn hobby bestaat uit voornamelijk slapen en spelen met mijn vriendinnetje Ginny en mijn dochters.

Samen racen we soms het hele huis door, maar we zijn beslist niet druk.

Ik ben best wel aanwezig in huis want ik hou ervan om gekroeld, geaaid, en geknuffeld te worden. Als vrouwtje mijn naam laat vallen (dat hoeft niet eens te zijn als ze me roept, maar bijvoorbeeld als ze over me praat) kom ik al aangerend. Helemaal gelukkig ben ik dan, want als ze het hebben over mij….nou dan is daar aandacht! Daar hou ik wel van.

Vrouwtje noemt me een echte kletspoes. We kunnen hele gesprekken voeren samen. Nou ja, dat kan ik met iedereen die tegen me praat hoor. Ik bedoel…het is netjes om antwoord te geven toch? Dat doe ik dus ook altijd keurig netjes. Opvoeding noemen we dat. En ik geloof ook zoiets als sociaal welgemutst ofzo….

We worden allemaal opgevoed met de regel dat we beslist niet op de tafels, het aanrecht en de slaapkamers mogen komen om hygiënische redenen maar verder is het hele huis van ons en daar hebben we ruimte genoeg hoor. Ik vind het heerlijk om voor het raam op de vensterbank te liggen en naar buiten te kijken. Ik waarschuw iedereen als de auto van vrouwtje aan komt rijden en dan staan Ginny, Zazoe, Ariana en ik bij de trap te wachten tot ze binnenkomt. Een goed welkom is het halve werk zeg ik dan altijd maar. Ook als er visite komt steekt mijn koppie wel door het trappengat hoor. Ik wil wel zien wie er binnenkomt!

Ook zijn we kinderen gewend, want het vrouwtje heeft 2 zoontjes die graag met ons spelen, knuffelen,spelen, op tillen op schoot enzo en eigenlijk vinden we dat allemaal wel best.

Het zijn eigenlijk onze beste menselijke vriendjes om het zo maar te zeggen.

Even kort samen gevat ben ik dus mooi, prachtig, leuk, lief, schattig, vertederend, fleurig, kleurig, ondeugend ondernemend, speels, een beetje lui, rustig, lief??…of had ik dat al gezegd? Nou ja kijk maar naar mijn foto´s, dan zien jullie het vanzelf. Jullie snappen het wel toch?

Maylin

stamboom 40   40 hoog