Roxy (*07-04-2011 / †05-03-2020)

[bing_translator]

Roxy stamboom 

Hallo,

Nou ik kom jullie maar even voorstellen aan deze dame, want Maylin is nogal druk met achter haar aan lopen. Dit is dus Roxy. Roxy is sinds 9 september 2011 bij ons. Het was niet helemaal gepland hoor. Roxy was en is namelijk nogal eigenwijs en at dingetjes die ze beter niet had kunnen eten. Hondenvoer enzo. Echt zo vies en zout, maar zij vond het lekker. Ze kreeg er wat diarree van en kreeg zoveel dorst. Nou ja. Dat heeft ze nu in het begin bij ons ook nog steeds, maar als ze gezond en gevarieerd eet zoals ik, dan komt het wel goed met haar hoor.

Inmiddels heeft Roxy al geleerd wat gewoon eten is en is ze zelfs al moeder geworden in de tussentijd. Ze is lekker rustig en heel makkelijk. Dat vinden wij allemaal wel zo fijn. En verder mag Roxy wel eens pronken op een showtje wat ik liever aan haar over laat. Ik vind het zelf ook niet erg hoor, maar ik steek mijn staartharen en neus liever in andere zaken.

Roxy is tevens onze hulpkat in huis. Het is een beetje een verhaal, dus dat moet u zelf maar een keertje lezen. Ik heb namelijk wat honger gekregen.

Nou ik ga mijn etensbakje weer opzoeken, want het vrouwtje heeft net vis klaar gezet ruik ik. Yum yum!

Een pootje van mij,

Ginny

hulpkat

 

stamboom 40   40 hoog