Wish of Dreams

[bing_translator]

volledige naam Int. ch. Wish of Dreams d’ Ambiorix
vacht korthaar
kleur cinnamon
geboortedatum 02-04-2018
titels internationaal kampioen
drager van langhaar
bloedgroep B
PKD negatief (DNA) 2019
HCM getest op 29-08-2019

Wij publiceren onze testuitslagen op HCMtest.com onder de letter A van Ambiorix

vader World Ch. PlushAristoCrAT Iraklion *UA moeder Eur. Ch. In Love du Domaine des Petits Ours
kleur cinnamon kleur cinnamon
titels World Champion titels Europese Champion

Dit is Wish. Ons vrouwtje is verliefd op de kleur cinnamon. Ze is verliefd op veel kleurtjes hoor, maar cinnamon in het bijzonder zegt ze. Al jaren lang probeert ze het zelf te fokken, maar nooit is het haar gelukt door gewoon pech. Vrouwtje zegt dat ze ook geen 30 poezen kan gaan houden en het geen dierentuin is. Wat een mafdoos he? Dus dankzij een goed bevriende fokster uit Belgie is Wish nu bij ons gekomen. Vrouwtje is al jaren verliefd op de mama en oom van Wish. Die hebben een plekje in ons vrouwtje’s hart al enige tijd en daarom gunt de fokster van Wish haar denk ik ook wel zo graag.

En ik heb er een speelmaatje bij! Ik kan natuurlijk spelen met Bloempje, maar die mag ook niet heel de dag los natuurlijk. Dan verveel ik me toch wel een beetje, want mijn mama wil echt niet meer zo spelen met mij en ome Weasley heeft er ook niet zoveel zin in. Al die ouwtjes joh! Geen lol aan te beleven.

Oh, ja. En Wish vind het leuk op show. Wat een gek wie vind dat nou leuk? Maar ze doet het er goed en mensen vinden haar heel erg mooi. Mij vinden ze ook mooi, maar ik vind show niet zo leuk als Wish.

Hopelijk mogen jullie mijn vriendinnetje snel ontmoeten. Jullie zullen haar geweldig vinden en anders ben je gewoon stom.

Pootje,

Godiva