Zazoe (gesteriliseerd)

[bing_translator]

Zazoe stamboom 
Hallo,

Graag wil ik dat jullie kennis maken met 1 van mijn dochters. Haar naam is Zazoe. Ze is als enige kitten opgegroeid en we hebben haar lekker bij ons gehouden. Echt een prachtmeid om te zien hoor! Een beetje dominant wel. Ze gromt zodra ze een speeltje te pakken heeft, maar je mag die wel af pakken hoor.

Vrouwtje noemt Zazoe als bijnaam ‘Kuifje’. Ze heeft een kruintje bovenop haar koppie en die pluk die steekt altijd rechtop uit haha. Vrouwtje vindt dat zo leuk en grappig dat ze mijn dochter die bijnaam heeft gegeven en die dochter van mij luistert er ook nog naar zeg!

Verder kauwt Zazoe ook graag op grote tenen, vrouwtje’s lange nagels…..ja ze probeert zelfs die mee te slepen. Ze lijkt soms wel een hondje met haar gedragingen. Ze is een echte lef dame. Zelfs voor de stofzuiger is ze niet bang. Wij ook niet hoor, maar meestal schrikken wij poezen wel bij de eerste keer. Zazoe niet. Zazoe zit altijd graag in de badkamer als vrouwtje in bad gaat samen met Lilly en Roxy. Dan komt ze zeiknat beneden, schudt ze zich uit en dat vind ik dus niet leuk. Al die spetters op mijn mooie vachtje. Ach ja. Gekke kinderen moet je af en toe hebben hè?

Ze heeft wel een gedraging die erg in de familie zit. Of misschien is dat wel het ras hoor. Je weet maar nooit. Zazoe is namelijk vreselijk lui net als wij allemaal. Ze is inmiddels al een stukje gegroeid, maar zie je haar liggen naast Weasley? Stelletje luilakken bij elkaar! Evenals haar halfzus Ariana kletst ze erop los en net als Ariana en haar moeder Maylin komt ze aangerend op commando.

Zazoe zal wel nooit meegaan naar een show. of misschien één keertje om te proberen, maar ik denk het niet hoor. Zo gaat dat he? Vrouwtje pest ons er niet mee als we niet willen en het verschrikkelijk vinden. Ze denkt dat het niks is voor Zazoe. Ze heeft ook wel een beetje gelijk denk ik. Wel jammer, want die dochter van mij mag er best wezen hoor! Ach ja. Wie weet verandert dat nog wel eens. Ik ga maar eens kijken waar ze uithangt. Als moeder moet je toch een beetje het oog in het zeil houden ook al is ze al een grote poes nu. Ze is en blijft mijn dochter hoor! Daar moet ik op letten. Even kijken of ze haar bakje netjes leeggegeten heeft enzo. Je kent het wel.

Een lieve poot,

Maylin

 

stamboom 40